Tantra masáž vo mne vrie

Square


Pýtam sa sama seba. Čo potrebujem k tantra masáži Tantradiamond? Odpoveď je jednoduchá. Odvahu. Na to, aby som mohla zájsť na úžasnú erotickú tantrickú masáž mi niekedy chýba kúsok odvahy. Ako získam práve tento kúsok svojej skladačky? Odvahu musím len prekonať. Musím si uvedomiť, že pri tantrickej masáži sa dokonale uvoľním. Vyjdú na povrch nejaké moje pocity, ktoré som doteraz skrývala alebo som o nich ani len nevedela. Dostanem sa do iného sveta. Tantrická masáž bude predstavovať pre mňa neopísateľne úžasný zážitok. Viem, že ak raz vstúpim do masážneho salóna, všetko sa zmení.

relax

Už nebudem tiichou osôbkou, ktorá sa skrýva sama sebe. Odhalím všetko to, čo ma sužovalo alebo trápilo. Pri tantrickej masáži je to dovolené. Avšak veľmi dobre viem, že k sexuálnemu aktu nedôjde, čo mi aj vyhovuje. Doma na mňa predsa čaká manžel, ktorého milujem. Aj tak ma láka vyskúšať niečo iné a vzrušujúce. Tieto pocity sú vo mne stále. Či bdiem alebo snívam, vždy myslím na to, čo v posteli ešte dokážem. Možno len skrývam nejaké erotické sny a túžby, ktoré sa s partnerom bojím vyskúšať. Pri tantre masáži odhalím kúsok svojho vnútra a rôzne pocity, o ktorých si len tajne prajem, aby som ich mala.

nahota

Možno som nikdy pred svojim manželom neprejavovala svoje pocity tak silno a emotívne, ako to zažijem práve na tantrickej masáži. Keď ucítim rôzne príjemné impulzy, neviem ako budem reagovať. To sa nedá naplánovať. Tantrickí maséri však vedia, že to pre človeka je niečo nové a nevie, ako to bude vnímať. Práve pre to sú veľmi opatrní a neriskujú. Ak budú na vás vidieť, že sa vám to veľmi páči, rozhodne neprestanú a budú pokračovať v masírovaní vášho tela aj naďalej. Tieto pocity budú pre vás príjemnými, a práve to chcem zažiť aj ja. O tento moment by som nechcela prísť kvôli tomu, že by som to nechala len tak. Začiatok masáže bude určite zaujímavým a ja sa nechám unášať svojimi osobnými erotickými pocitmi ďalej a ďalej. Budem skúšať, čo mi osud prinesie do mojej osobnosti.